video weekend: doe je mee?

De afgelopen tijd hebben we twee maal een video-workshop gehouden op de Amerikaanse CCI. Het resultaat: twee enthousiast ontvangen video’s die een beeld geven van cocounselen en het profijt dat je daarvan kan hebben. En het verzoek om ze ook dvd uit te brengen en compacte versies voor Youtube te maken. Je vind ze hier.

Deze video’s zijn natuurlijk in het Engels. Het lijkt me een goed idee om ook Nederlandse video’s over cocounselen te maken.

Een mogelijkheid is om een weekend bij elkaar te komen  in Donkerbroek, waarin we sessies doen, en materiaal verzamelen.

 

de werkwijze en de delete-knop

De beproefde werkwijze is: een licht gestructureerde workshop, aan de hand van een lijst kenmerken van CCI en cocounselen, die we in beeld willen brengen. Vooral veel sessies doen, en misschien een bepaalde techniek nog eens even opfrissen. En dan is er de delete-knop: na iedere  sessie kun je aangeven, als je die niet in de film opgenomen wilt hebben, om wat voor reden dan ook.

Iets voor jou?

Heb je belangstelling om mee te doen aan een video-weekend, vragen of ideeën, laat het dan weten, graag voor 1 juli a.s.: email of bel Joke Stassen

Als er genoeg mensen zijn kunnen we met elkaar een datum plannen.

Ook een tweede cameravrouw/man is welkom. In dat geval nemen we vantevoren samen door wat we  willen vastleggen.

| 09-05-2011 | Posted in Impressies |