Vereniging | Lidmaatschap

 

Aspirantlid

Na het volgen van een kennismakingsworkshop kan iemand aspirantlid worden. Dit wordt beoordeeld door de trainer. Deze kijkt of iemand vrije aandacht kan geven en veilig kan werken tijdens een sessie.

Lid

Aspirantleden kunnen lid worden als zij met goed gevolg de kennismakingsworkshop en de techniekendagen hebben afgerond en de daarbij behorende opdrachten hebben gedaan. Zij mogen dan ook deelnemen aan de internationale CCI bijeenkomsten.

 

Nieuwsbrieven

Leden worden enkele malen per jaar per via een digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de vereniging en het netwerk.  Je kan een sessiemaatje zoeken bij jou in de buurt, telefonisch sessies doen en deelnemen aan Landelijke Weekenden, Regiogroepen en CCI’s. Sommige activiteiten zijn gratis, voor anderen wordt er een financiële bijdrage gevraagd.

Privacy

Persoonlijke gegevens van CCN leden worden uitsluitend beschikbaar gesteld voor intern contact rond cocounselen, zoals het maken van sessie-afspraken en het aankondigen en organiseren van cocounsel- en verenigingsactiviteiten.

Cultuur

Wij hanteren we de CCI-cocounsel uitgangspunten van respect, eigen verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid en helderheid. Gebruik je cocounselgereedschap: als je merkt dat je niet pijnvrij kunt reageren: reageer dan – nog – niet maar doe eerst de nodige sessies.

Adreswijziging, Aanmelding en Opzeggen

Zie onze contact pagina voor wijzigingen in onze ledenadministratie.
Voor CCN leden: zie ook de “wie doet wat” pagina.