Uitnodiging voor de ALV 2020

De geplande vergadering in Zwolle is door de corona crises helaas afgelast. Nu is er door de versoepeling van regels de mogelijkheid om weer te vergaderen op 1.5 meter. We hebben een nieuwe datum en een nieuwe locatie gevonden om met elkaar te vergaderen. Voor een lunch wordt gezorgd.

Als je mee wilt praten over het beleid van de vereniging ben je van harte welkom. Ook aspirantleden zijn heel welkom. Zij hebben geen stemrecht (er wordt overigens niet vaak gestemd).
Schrijf deze datum dus vast in je agenda.

De nieuwe datum van de ALV is 30 augustus a.s. in Amsterdam/Duivendrecht in het clubhuis van tuinparkvereniging Nieuw-Vredelust. We beginnen om 11.00 en we willen
afronden om 16.00. De koffie staat klaar vanaf 10.30 uur.

Adres:
Buitensingel 4
1114 BE Amsterdam-Duivendrecht.

In verband met de catering kun je je opgeven bij Eveline Swidde
Reiskosten worden door de vereniging vergoed op basis van het openbaarvervoerstarief. Wij hopen dat jullie allemaal gaan komen!

Goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto. We kunnen jullie eventueel ophalen per autovanaf station Duivendrecht, als je daar behoefte aan hebt. Anders is het een kwartiertje lopen vanaf het station Duivendrecht.

routebeschrijving

• met metro of trein naar station Duivendrecht, uitgang Stationsplein rechtsaf Stationstraat tot stoplicht
• Het kruispunt oversteken dan linksaf de Holtenbergerweg op
• onder het viaduct door,eerste rechts Buitensingel
• eerste links: Nieuw Vredelust (zie kaart hierboven)

https://www.tuinparknieuwvredelust.nl/
Ook op de website staat een uitgebreide beschrijving hoe je er kunt komen als automobilist/ en als fietser. Het tuinpark is in de buurt van de Arena van Ajax.

 

| 06-07-2020 | Posted in ALV |