Landelijk Weekend, 11-13 nov 2022


05-02-2021

Datum: 11 nov 2022 (vr) - 13 nov 2022 (zo)

Locatie: Putten

|

Vooraankondiging, voor het Landelijk weekend co-counselen.
Zet alvast in je agenda, nadere informatie volgt nog
Datum: vrijdag 11 november 2022zondag 13 november 2022

Locatie: De Peppelhoeve in Putten

 

Alleen toegankelijk voor CCN leden en aspirant leden

| Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Landelijk Weekend, 11-13 nov 2022

Landelijk Weekend, 11-13 maart 2022


05-02-2021

Datum: 11 mrt 2022 (vr) - 13 mrt 2022 (zo)

Locatie: Putten

|

Vooraankondiging, voor het Landelijk weekend co-counselen.
Zet alvast in je agenda, nadere informatie volgt nog.
Datum: vrijdag 11 maart 2022zondag 13 maart 2022

Locatie: De Peppelhoeve in Putten

 

Alleen toegankelijk voor CCN leden en aspirant leden

| Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Landelijk Weekend, 11-13 maart 2022

Alternatief LW


03-02-2021

Datum: 6 mrt 2021 (za)

Tijd: 14:00-17:00

Locatie: online

|

Op zaterdag 6 maart is er een alternatieve activiteit voor het geannuleerde landelijk weekend, onvermijdelijk online....
Joëlle Bogaert en Annemarie van den Bogaard bereiden het voor.
Laat je even weten als je erbij wilt zijn, door Joëlle Bogaert een mailtje te sturen?

 

De link voor deelname vind je hier

 

| Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Alternatief LW

Landelijk Weekend, 12-14 november 2021


05-10-2020

Datum: 12 nov 2021 (vr) - 14 nov 2021 (zo)

Locatie: Putten

|

 

Thema: "Nieuwe wegen"

Het thema van dit weekend is “Nieuwe wegen”. We hebben noodgedwongen de afgelopen tijd nieuwe wegen moeten inslaan doordat corona op ons pad is gekomen. Wat heeft het ons gebracht en wat nemen we ervan mee voor de toekomst. Ook is het goed om te kijken naar oude patronen die we willen opruimen. Welke weg willen we verlaten en welke weg willen we nu inslaan. Om nieuwe dingen toe te laten, zal het nodig zijn om eerst oude dingen los te laten. De volgende woorden geven goed weer waar we op zoek naar zijn:

 

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen
Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen
Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.

 

 

Datum: vrijdag 12 november 2021 t/m zondag 14 november 2021

Locatie: De Peppelhoeve in Putten

Kosten: 135 euro

 

Alleen toegankelijk voor CCN leden en aspirant leden

Dit weekend wordt georganiseerd door Gertje Segond, Henk Madhuizen, Liesbeth Bianchi en Rob van den Brink.

 

Aanmelding

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het landelijk weekend Cocounselen van 12 tot 14 november 2021 in Putten met onderstaande link. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus meld je zsm aan. Je staat pas ingeschreven als ook het inschrijfgeld van 135,- euro is gestort
NAAR INSCHRIJF FORMULIER

 

COVID19

Binnen de vereniging is afgesproken dat je alleen mee kunt doen als je bent gevaccineerd tegen corona dan wel een negatieve test binnen 24 uur vóór de start van het weekend. Dat wil zeggen dat je dat bij een erkend instituut doet, waar je dus ook een QR code kunt krijgen als je dat wilt. Dus geen zelftest.
Je kunt je laten testen via “testen voor toegang”. Dat is een gratis test die toegang geeft voor evenementen als je niet gevaccineerd bent. Je kunt hiervoor een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Daarnaast kun je tegen betaling een sneltest laten afnemen bij andere organisaties.

 

We geven de garantie dat mocht blijken dat je na betaling af moet zeggen vanwege corona gerelateerde klachten, je je inschrijfgeld terug gestort krijgt. Hetzelfde geldt voor het geval het weekend niet door kan gaan vanwege landelijke maatregelen rond corona.

 

 

 

| Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Landelijk Weekend, 12-14 november 2021

Landelijk Weekend, 5-7 maart 2021 – AFGELAST


05-10-2020

Datum: 5 mrt 2021 (vr) - 7 mrt 2021 (zo)

Locatie: Putten

|

 

Datum: vrijdag 5 maart 2021 - zondag 7 maart 2021 Locatie: De Peppelhoeve in Putten

 

Wij hadden van 5-7 maart 2021 weer een Landelijk weekend willen houden, en daarvoor de Peppelhoeve gereserveerd. Maar gezien alle Covid19 ontwikkelingen achten wij het onverantwoord om zelfs met een beperkt aantal (max 15) samen te komen op de Peppelhoeve. Bovendien is het niet toegestaan om met zoveel mensen bij elkaar in een ruimte te zijn, gezien het gegeven dat onze regering de lock-down-periode met nog een paar weken gaat verlengen. Daarom voelen wij ons genoodzaakt te handelen in lijn met deze maatregelen, en (helaas) ons landelijk voorjaarsweekend te annuleren.
Heel jammer, want wij hadden dit weekend natuurlijk ook heel graag door laten gaan.

 

Het volgende landelijke weekend is van 12-14 november 2021. We hopen natuurlijk dat we tegen die tijd weer bij elkaar mogen komen. En ook dat er een paar aspirantleden zullen zijn, zodat leden en aspirantleden elkaar ook eens in het echt kunnen ontmoeten. Veel aspirantleden weten natuurlijk niet beter dan dat er online gewerkt wordt, maar co-counselen in levende lijve is ook belangrijk.
Als je je co-counselkennis wilt doorgeven, wees erbij.

 

Namens het organiseren team: Rob, Gertje, Henk en Liesbeth

1 feb 2021

 

| Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Landelijk Weekend, 5-7 maart 2021 – AFGELAST

Landelijk weekend, te Putten – AFGELAST


01-10-2020

Datum: 6 nov 2020 (vr) - 8 nov 2020 (zo)

Locatie: Putten

|

Dit weekend is afgelast vanwege COVID19

Thema: "van oud naar nieuw"

oostraven tuin

Het thema van het weekend is “van oud naar nieuw”. Het leven in tijden van corona heeft voor iedereen gevolgen in het dagelijks leven. Wat heeft dit “nieuwe” leven ons gebracht. Hoe leven we of willen we leven in deze nieuwe tijd?

Ook voor het cocounselen heeft corona verstrekkende gevolgen. De oude vertrouwde werkwijze met lichamelijk contact zoals handen vasthouden en huggen, verlaten we noodgedwongen. Hoe kunnen we van de nood een deugd maken en een nieuwe invulling geven aan het cocounselen zonder fysieke aanrakingen.

Ingeslepen gedragspatronen waar we niet zo blij van worden (patronen), kunnen we sowieso onder de loep nemen. Het is een eerste stap om onze patronen te ontdekken en dan te kijken hoe we daar van af kunnen komen. https://www.co-counseling.nl

 

 

Covid-19

We zijn er ons van bewust dat het onzekere tijden zijn door de ontwikkelingen rond corona. We zorgen ervoor dat we werken in een zo veilig mogelijke omgeving. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot 15 mensen. Je overnacht in een éénpersoonskamer met eigen toilet en douche. In de slaapzaal is plaats voor max. 3 personen. Deze mensen krijgen ook een privé toilet en privé douche aangewezen. We verwachten 2 stelletjes die ieder een kamer kunnen delen, de volgende 8 personen komen in aanmerking voor een éénpersoonskamer, en de resterende 3 gaan op de slaapzaal.<br><br>

 

Inschrijven

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het Landelijke Weekend Cocounselen met onderstaande link. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus meld je z.s.m aan. Je staat ingeschreven als je inschrijfgeld van 135,- euro is gestort op rekening NL56 INGB 0002 9710 92 t.n.v. R.F.M. van den Brink o.v.v. 'CCN LW november 2020' en je naam.

De mensen van wie de betaling daarna pas binnenkomt, krijjgen hun geld teruggestort. Zij komen vervolgens op een reservelijst en worden benaderd als er onverhoopt iemand af moet vallen vanwege gezondheidsklachten.
Uiteraard kom je niet bij verhoging, benauwdheid en keelpijn. Maar zelfs bij een lichte verkoudheid en een beetje snotteren kom je niet. Je meldt je dan z.s.m. af.

We geven de garantie, dat mocht blijken dat je - na betaling – af moet zeggen vanwege corona gerelateerde klachten, dat je geld terug gestort wordt. Hetzelfde geldt voor het geval het weekend onverhoopt niet door kan gaan vanwege een algehele landelijke lockdown.

Aspirant-leden worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit weekend. Er is plaats voor 4 aspirant-leden, opdat er voldoende ervaren cocounselers aanwezig kunnen zijn.Er vinden speciale workshops plaats om je technieken verder te ontwikkelen en te oefenen.

Tot slot is er dit weekend expliciet meer ruimte voor individuele sessies. Naast workshops in groter verband, zal bij elk dagdeel geïnventariseerd worden, wie er behoefte heeft aan een individuele sessie. Er wordt dan actief gezorgd dat ieder die dat wil een maatje heeft om mee te werken.

Via de onderstaande pijl kom je bij het inschrijfformulier.

pijl

Na inschrijving ontvang je een uitnodigingsbrief met meer informatie.

 De voorbereidingsgroep: Liesbeth Bianci, Rob van den Brink, Gertje Segond en Henk Madhuizen


 

Aanmeldings formulier voor het Landelijke weekend

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het Landelijk Weekend op [eventdate]. Dit weekend is alleen toegankelijk voor leden en aspirant leden van CCN. Na verzenden krijg je een email toegestuurd ter bevestiging van je aanmelding. Vlak voor het weekend wordt er nog een informatiebrief naar je toegestuurd. Je bent pas ingeschreven als je €135 hebt overgemaakt op rekeningnummer NL56 INGB 0002971092, t.n.v. R.F.M. van den Brink o.v.v. LW, nov 2020 en je naam


  1. Jouw gegevens:
  Naam:
  Straat + huisnummer:
  Postcode:
  Plaats:
  Email:
  Telefoon #1 (vast)
  Telefoon #2 (mobiel)

  2. Maaltijd vragen:
  Er wordt vegetarisch gekookt.
  Eet je vrijdagavond mee? :
  Heb je een medisch dieet?:
  Heb je overige dieet wensen?:
  Dieet omschrijving:

  3. Overige vragen:
  Heb je een plek voor iemand in de auto?
  Al betaald op bovenstaande rekening?
  Corona maatregelen?
  Eventuele overige mededelingen


  | Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Landelijk weekend, te Putten – AFGELAST