Landelijk Weekend

Startdatum: 11 nov 2023 (za)
Einddatum: 13 nov 2023 (ma)
Fout: reset de tijd.
Locatie: Putten
CCN-only | Landelijk Weekend

Ik ben geweldig, ook al weet dat nog niet
Landelijk CCN Weekend 11 tot 13 november 2022.

Wie ben ik?
Wie denk ik dat ik ben?
Wie laat ik zien?
Wat zie ik?
Wat wil ik?
Wie wil ik zijn?

We nodigen je uit om tijdens het weekend met jezelf creatief aan de slag te gaan .Deze vragen kun je gebruiken voor je sessies en de workshops die je kunt volgen of aanbieden.

Waar:
In de mooie omgeving van de Peppelhoeve in Putten, met de heerlijke verzorging van Judith en haar Koningsmaal, dat ze speciaal voor ons samen met Evert weer zal bereiden.

Wanneer:
We zijn welkom op vrijdag 11 november vanaf 16.00 en beginnen na het eten met de avond workshop.
Zondag sluiten we af om 16.00

Opgeven
Je kunt je opgeven bij marliestjallingii@home.nl.
Laat je Marlies en Sytse weten als je echt iets nodig hebt voor het eten om gezond te blijven? Judith kookt vegetarisch / veganistisch en zorgt voor iets van vlees, kaas en eieren bij de broodmaaltijd.
Kosten zijn € 150,00 per persoon. Na overmaking is jouw aanmelding definitief. Je kunt het bedrag overmaken op rekening NL 22 TRIO 0254661696 ten name van ST en ME Tjallingii, Zwolle onder vermelding van Landelijk weekend november 2022. Je moet zelf je lakens mee nemen, kosten voor een lakenpakket € 7,50. Handig als je dat meteen overmaakt.

Kijk op de website (archief en notulen ALV 2022) voor een annuleringsregeling .

 

“De diepste angst is niet dat we onmachtig zijn. Onze diepste angst is juist onze niet te meten kracht. Niet de duisternis, maar het licht in ons, is wat de meesten vrezen. We vragen onszelf af: ‘Wie ben ik om mezelf briljant, schitterend, begaafd of geweldig te vinden?’
Echter wie ben je om dat niet te zijn.
Tekst van Marianne Williamson uitgesproken door Nelson Mandela

 

| 25-03-2022 | Posted in |