uitnodiging LW november 2017

UITNODIGING LANDELIJK WEEKEND CO-COUNSELEN 3 t/m 5 november 2017

Lieve mensen,Hierbij nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan het komend landelijk weekend co-counselen. We gaan er weer iets moois van maken met elkaar. Wij als organiserende groep hebben er veel zin in en we hopen jullie daar natuurlijk allemaal te zien.
Het weekend vindt plaats in Putten in het Centrum De Peppelhoeve, waar we verblijven in het Douglashuis. Voor velen van jullie wel bekend.

Het thema is “Go with the flow”

“Go with the flow”, ofwel ga met de stroom mee.
Het varen van je eigen koers, het thema van de laatste CCI, kun je op verschillende manieren doen. Het kan betekenen dat je gericht op je doel afgaat, maar dat is niet altijd de beste manier.

Soms is het beter onverwachte wendingen in je leven te omarmen en mee te gaan op de energie die op dat moment aanwezig is. In dat geval laat je je oorspronkelijk weg die je had uitgestippeld los, en ga je via een andere weg, misschien een omweg, ook uitkomen bij je doel.
Probeer eens de controle los te laten, je open te stellen voor wat er op je pad komt, veranderingen te accepteren, en je te laten verrassen. Het leven wordt zo een stuk gemakkelijker.
Met de stroom meegaan betekent dus niet dat je met alle winden meewaait of klakkeloos de massa volgt. Jij bent nog steeds degene die kiest wat je loslaat en wat niet.

Meer over dit weekend kun je lezen in de uitnodigingsbrief die je hier {phocadownload view=file|id=72|target=s} kunt vinden in een vorm die gemakkelijk is af te drukken.
Je kunt je inschrijven via het invulformulier op de website van de vereniging. Dat formulier vind je

hier.

Hopelijk zien we je op de derde november.

Een hug van Dori Steeneken, Liesbeth Bianchi, Rob van den Brink en Gertje Segond

| 18-09-2017 | Posted in Landelijke Weekenden |