Uitnodiging Landelijk Weekend 12-14 februari 2016

Lieve mensen,

Hierbij nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan het komend landelijk weekend co-counselen. We gaan er met elkaar weer iets moois van maken. De organiserende groep heeft er veel zin in en we hopen jullie daar natuurlijk allemaal te zien. Dit weekend vindt plaats in Putten, in het Centrum De Peppelhoeve, waar we verblijven in het Douglashuis. Veel mensen kennen deze accommodatie, omdat we daar begin dit jaar ook geweest zijn.

het Thema: “Geef het kind de ruimte”

ESB-Electric-Ireland-Park-6-480x358.jpg

Wanneer durven we nog zorgeloos te dromen, op pad te gaan langs onbekende wegen, een ontdekkingsreis te maken die we voor onmogelijk hielden? Wanneer staan we onszelf toe om ondeugend te zijn en uitbundig plezier te maken? Wanneer durven we te laten zien dat we het ook niet meer weten, dat we steun nodig hebben en liefde? Wanneer zoeken we in ons leven en in ons werk overmoedig, ongeremd en creatief naar nieuwe oplossingen?

Meer over dit weekend kun je lezen in de uitnodigingsbrief die je als bijlage bij de nieuwsbrief kunt vinden in een vorm die gemakkelijk is af te drukken. Je kunt je nu al inschrijven via het invulformulier op de website van de vereniging. Dat formulier vindt je HIER.

Komt allen, namens Rob van den Brink, Liesbeth Bianchi en Gertje Segond.

| 09-11-2015 | Posted in Landelijke Weekenden |