training basistechnieken St Geertruid (Zuid-Limburg)

30 en 31 augustus en 1 september 2019

Doel van het weekend is verder leren en oefenen met basistechnieken van het cocounselen op basis van een Basic Basics die je dan al hebt gedaan. We zullen dieper in gaan op hoe je als cocounseler de technieken kunt gebruiken in je sessies. Het weekend helpt ook om je aspirant lidmaatschap sneller om te zetten in een volledig lidmaatschap.
vlinderhofkeWe komen samen in het prachtige landschap in Zuid Limburg in het Vlinderhöfke, een eenvoudig hotel , waar we een mooie groepsruimte kunnen gebruiken en ook veel ruimte hebben om buiten te werken als we mooi weer hebben.

Trainer is Marlies Tjallingii met hulp van een trainer die nog gevonden wordt. Er zullen ook enkele ervaren cocounselers mee doen. 

We gaan aan de gang onder andere met de volgende technieken
• Werken met de tegenwoordige tijd als het gaat over iets in het verleden en wat het effect daarvan is.
• Hoe kun je werken met kussens op verschillende manieren inzetten in je sessie
• Hoe kun je je medewerker instrueren om een rol op zich te nemen en haar of hem ook weer ontrollen? (klik op de >> om verder te lezen)

• Scannen en het werken met een tijdlijn zowel voor situaties in je leven die je nog wilt verwerken en situaties die positief waren zodat je ze kunt gebruiken om jezelf te bekrachtigen.
• Werken met de video techniek om een traumatische gebeurtenis uit het verleden te verwerken
• Hoe gebruik je de video techniek om een spannende toekomstige gebeurtenis in te leven en voor te bereiden zodat je er zelf blij van wordt en met meer gemak de gebeurtenis tegemoet ziet.
• Welke suggesties kun je als medewerker geven?
We zullen reflecteren op de technieken nadat we deze gebruikt hebben, zodat we van elkaar kunnen leren.

praktische informatie

Het weekend begint op vrijdagmiddag om 17.00 uur en eindigt zondagmiddag om 14.30 uur.

Kosten van het weekend zijn € 125,00. Je krijgt hiervoor twee nachten slapen in een 2 persoonskamer, gedeeltelijk met de wc op de kamer of op de gang vlakbij je kamer en het is inclusief de kosten van de zelf catering. We verzorgen de maaltijden zelf en gaan op zaterdagavond eten in een pizzarestaurant om de hoek.

Bij annulering na 29 juni wordt 50%  van de kosten in rekening gebracht.

Het weekend is in eerste instantie bedoeld voor aspirantleden, die een Basic Basics hebben gedaan. Er kunnen maximaal evenveel oude als nieuwe mensen mee doen, tot een aantal van 16. De nieuwe mensen hebben voorrang. Geef je op als je mee wilt doen als ervaren cocounseler, we zullen je voor 30 juni laten weten of je mee kunt doen. Bij vragen kun je contact opnemen met Marlies Tjallingii.

aanmelding

Je kunt je tot 29 juni opgeven via het aanmeldingsformulier. dat vind je hier →

| 01-04-2019 | Posted in Cursussen en Workshops |