Techniekendagen op 12 en 13 juni 2020

Dag 1: vrijdag 12 juni van 10.00 tot 17.00 uur
Op vrijdag 12 juni kun je oefenen met de basistechnieken van het cocounselen. Je leert dan hoe je een sessie kunt doen en kunt werken aan datgene waar je op dat moment in je emotionele proces aan toe bent. Dat kan zijn dat je iets verwerken wilt van het verleden of iets van het heden of je op iets in de toekomst wilt voorbereiden. Na deze dag kun je doorgaan met cocounselen, eventueel als aspirant-lid van de landelijke vereniging Co-Counseling Nederland (CCN). Ook (aspirant)leden van CCN zijn van harte welkom.

Je kunt je hier opgeven

In deze “basic basics” leer je hoe je lichter kunt leven met datgene waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Ook als een oorzaak buiten jezelf ligt, kun je ervoor kiezen anders on te gaan met de emoties die daarbij boven komen. Door alleen al naar je eigen gedrag te kijken en de emoties een plaats te geven wordt het leven plezieriger. Maar hoe doe je dat?

Dag 2: zaterdag 13 juni van 10.00 tot 17.00 uur
In deze dag leer je verder omgaan met de technieken die het Cocounselen rijk is. Je gaat je daardoor zekerder voelen in het werken met je eigen emoties in sessies en ook als medewerker terwijl een ander aan haar of zijn emoties werkt. Je kunt aan deze dag mee doen als je dag 1 of een basic basics hebt gevolgd. Je kunt deze dag zien als een verder leren werken aan jezelf als werker en medewerker in sessies.

Je kunt je hier opgeven

Als je je hebt opgegeven nemen Carla Dert of Annemarie van den Bogaard contact met je op om te horen wat je wilt leren in deze dag.
Beide dagen vinden online plaats via Zoom. Je krijgt hiervoor instructies via de mail.
Teacher Marlies Tjallingii zal deze dag begeleiden, met assistentie van Carla Dert en Annemarie van den Bogaard.

Dagtarief belangstellenden: 50 euro
Dagtarief (aspirant)-leden: 25 euro
Deelname aan 1 afzonderlijke dag mogelijk, tweede dag 50%
Deelname bestuursleden en opleiders kosteloos

| 27-05-2020 | Posted in Cursussen en Workshops |