Reminder voor Landelijk Weekend

Even een reminder voor alle cocounselers

Op 23, 24 en 25 februari 2018 organiseert de regio Amsterdam een Landelijk Weekend in Putten in de Peppelhoeve. Het belooft een prachtig weekend te worden met als thema ‘ Verbinding ‘.

verbinding

 

Wat verbindt ons met elkaar, met onszelf, met de ander? Wanneer reik je uit naar de ander, naar iets dat groter is dan jezelf of isoleer je jezelf,treed je uit contact/ verbinding?
Wanneer is het tijd om je te verbinden – als het kerstfeest nadert – of om los te laten – als verbinding pijnlijk is?
Verbind je je gemakkelijk met de ander, maar is alleen zijn een probleem? Of ga je juist minder makkelijk op die ander af en voelt alleen zijn weldadig aan?

Allemaal vragen waarmee we ons gaan bezighouden dit weekend. Voel je geïnspireerd om dit weekend te bezoeken en je mede co-counselers te ontmoeten en ook nieuwe contacten te leggen.
Als je ideeën hebt voor workshops/ oefeningen die te maken hebben met het thema, voel je vrij om hier iets mee te doen. Reken op wat nieuwe gezichten, die aan dit weekend mee gaan doen.
Dat zijn de mensen, die aan een introductiedag hebben deelgenomen en genoeg vrije aandacht hebben om deel te nemen en de atmosfeer van een weekend te proeven. Zij kunnen op grond hiervan besluiten verder te gaan met cocounselen.
Cocounseltechnieken komen tijdens dit weekend uitgebreid aan bod. Hiervan kunnen we allemaal profiteren.

Je kunt je nog altijd opgeven voor dit weekend.
De inschrijving loopt via het invulformulier op de website van de vereniging. Op 16 februari 2018 sluit de inschrijving en moet het overgemaakte bedrag voor 16.00 uur binnen zijn. Dit in verband met met de inkoop van het eten.
Hopelijk zien we jullie op het komende landelijke weekend in februari!
Eveline, Evelien, Jan en Hanneke

| 31-01-2018 | Posted in Landelijke Weekenden |