Hemel op Aarde 24-26 februari 2017 in Putten

heavenonearthde Peppelhoeve

Dit landelijk weekend voor leden van CCN vindt plaats in Putten in het Centrum De Peppelhoeve, waar we verblijven in het Douglashuis. Veel mensen kennen deze accommodatie, omdat we daar in februari en oktober van dit jaar (2016) ook geweest zijn. Het gebouw heeft 24 tweepersoonskamers, die elk hun eigen douche en toilet ruimte hebben. Bovendien kun je lopend het bos in, waardoor je heerlijk kunt wandelen. Al met al een heerlijke omgeving om tot jezelf te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, Putten heeft een station.

Adres: Centrum De Peppelhoeve, Peppelerweg 42-46, 3881 NA Putten

Hemel op Aarde

Het thema is: ‘Hemel op Aarde’
Wat betekent dat voor je, ‘Hemel op Aarde’?
Hoe halen we de hemel naar ons toe en hoe blijven we verbonden met de aarde?
Hoe verbinden we ons met elkaar en wat er nog meer is?
Hoe kunnen we onszelf openstellen voor een hemelse ervaring?
Wat betekent het dat we met onze voeten op aarde staan?
We willen ons laten inspireren door de ideeën van Co-creating: Ik ben open voor wat er in mij is, voor wat er tussen ons is en voor wat ons overstijgt.

klik op de >> hieronder om het hele artikel te lezen

Met deze vragen en ideeën gaan we dit cocounselweekend aan de slag.
Wij zijn ervan overtuigd dat veel mensen weer bereid zullen zijn om een workshop te houden, waarbij we met co-counselsessies en ook op andere manieren aan de slag kunnen. We nodigen je uit om te kijken of je een workshop zou willen geven. Als dat zo is, mag je dat aan ons laten weten. Vrijdagavond verzorgen Sytse en Marlies het programma. In de openingskring. Voor zaterdag zullen we samen het programma verder ontwikkelen. Het zou fijn zijn als je rond dit thema een workshop wilt geven om ons dat van te voren te laten weten. We zullen ter inspiratie een klein boekje maken waarin teksten en werkvormen komen. Als je daaraan wilt bijdragen ben je welkom. Graag voor 20 februari opsturen naar marliestjallingii

Nuttige informatie

Prijs: 120 euro per persoon. De prijs van dit Landelijke Weekend hoeft geen drempel te zijn. Een bijdrage van 25% in de kosten is mogelijk. Zo’n bijdrage kun je schriftelijk aanvragen bij de penningmeester van de vereniging (Emmy Claussen) met een toelichting op je financiële situatie. Dit staat verder geheel los van de inschrijving en wordt vertrouwelijk behandeld.
Duur: Van vrijdagavond 24 februari 18.00 uur tot zondagmiddag 26 februari rond 16.00 uur.
Eten: Het hele weekend hebben we iemand die voor ons de catering verzorgt. Zelf verzorgen we de koffie en thee, en helpen we mee met het dekken van de tafels en het afwassen. Dat zullen we bij toerbeurt doen.
Dieet wensen / vegetarisch: Geef dit aan op het inschrijvingsformulier
Routebeschrijving: Zie de webside van de Peppelhoeve  of wacht na je inschrijving de informatiebrief af met daarin onder andere een routebeschrijving.
Kamers: 24 mensen kunnen slapen op een 2 persoonskamer. Daarnaast zijn er nog slaapzalen waar je met meerdere mensen de kamer deelt.

Contactpersoon

Heb je nog dringende vragen over het weekend, mail Marlies,  of bel 038-4608461 of mobiel 06-23869715

Opgeven

Je kunt je opgeven tot 20-2-2017 via het invulformulier: klik op de pijl om erheen te gaan

 

| 23-11-2016 | Posted in Landelijke Weekenden |