Landelijk weekend herfst 2016

Pooh1

“What I like doing best is Nothing.” “How do you do Nothing,” asked Pooh after he had wondered for a long time. “Well, it’s when people call out at you just as you’re going off to do it, ‘What are you going to do, Christopher Robin?’ and you say, ‘Oh, Nothing,’ and then you go and do it. It means just going along, listening to all the things you can’t hear, and not bothering.” “Oh!” said Pooh.” ― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh

de Kunst van het NietsDoen

NietsDoen is het beste en meest natuurlijke medicijn in hectische tijden: het heelt de ziel en brengt de geest tot rust.
7, 8 en 9 oktober 2016 vindt het dertig jarig jubileum weekend van CCN plaats in Putten. Dus met recht een bijzonder landelijk weekend.
De kunst van het NietsDoen is de kunst om op het juiste moment te doen wat juist is. En wat juist is dat openbaart zich vanzelf aan hen die af en toe even stilstaan om te luisteren en te voelen.
Dit hele weekend wordt met aandacht stilgestaan en gevoeld mmv Elly ter Brake, die de voice dialogue methode aanbiedt op de zaterdag. Op internet kun je meer hierover te weten komen als je op deze link klikt
Laat je niet weerhouden gezellig deel te nemen aan dit zeer feestelijke weekend; voor de prijs hoef je het niet te laten, de bijdrage aan dit weekend bedraagt voor deze speciale gelegenheid 80 euro voor een 2 persoonskamer en 65 euro voor een slaapplaats op zaal. Er is maximaal plaats voor 40 mensen. Er zal bovendien voor heerlijk eten worden gezorgd!
We verblijven in het centrum de Peppelhoeve (in het Douglas huis) in Putten. Het centrum waarin we al twee keer te gast zijn geweest met keurige 2 persoonskamers met eigen wc en douche en 2 slaapzalen. Je kunt vanuit het centrum zo het bos inlopen om er te wandelen en van de natuur te genieten. Van het overdekte zwembad kan in overleg gebruik gemaakt worden.
Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch co-counsel weekend van te maken en de regio Amsterdam (Evelien,Nettie, Jan, Hanneke en Eveline) nodigt jullie dan ook van harte uit om je snel in te schrijven voor dit bijzonder landelijk weekend in oktober 2016 middels het inschrijfformulier. Klik op de pijl om naar het formulier te gaan.

| 05-05-2016 | Posted in Landelijke Weekenden |