Landelijk Weekend 3-5 november 2017

gowiththflow3 t/m 5 november 2017 In november is weer een ledenweekend. Het weekeind vindt plaats in Putten in het Centrum De Peppelhoeve, waar we verblijven in het Douglashuis.

Het thema is “Go with the flow” Wat betekent het eigenlijk “Go with the flow” ofwel ga met de stroom mee? Het varen van je eigen koers, het thema van de laatste CCI, kun je op verschillende manieren doen. Het kan betekenen dat je onverwachte wendingen in je leven omarmt en meegaat op de energie die op dat moment aanwezig is. Je kunt de oorspronkelijk weg, die je had uitgestippeld, loslaten en via een andere weg, misschien een omweg, toch uitkomen bij jouw doel. In plaats van krampachtig vast te houden aan je oorspronkelijke plan, laat je de controle los en stel je je open voor wat er op je pad komt, je laat je verrassen. Hierdoor wordt je leven een stuk gemakkelijker en bespaar je energie. Je accepteert veranderingen in het leven zonder boos of gefrustreerd te raken. Overigens betekent het niet dat je met alle winden meewaait of klakkeloos de massa volgt. Jij bent nog steeds degene die kan kiezen wat je loslaat en wat niet.

Meer over dit weekend kun je lezen in de uitnodigingsbrief die je kunt vinden in het ledengedeelte en als bijlage bij het Ledennieuws in een vorm die gemakkelijk is af te drukken. Je kunt je inschrijven via het invulformulier op de website van de vereniging. Hopelijk zien we je op de derde november. Dori Steeneken, Liesbeth Bianchi, Rob van den Brink en Gertje Segond

| 18-09-2017 | Posted in Landelijke Weekenden |