kennismaken met cocounselen

Wil je kennis maken met het cocounselen? Kom dan naar de middag van de regiodag in Den Haag op zaterdag 13 januari 2018

Al vele jaren is er in Den Haag een enthousiaste co-counselgroep. In principe komen we elke 3e maandagavond van de maand bij elkaar waarbij we om beurten een programma voor die avond maken.
Eenmaal per jaar houden we een regiodag om onze vaardigheden op te krikken. Ook het komende jaar zullen we op 13 januari 2018 een regiodag houden in Den Haag (wijk Leidschenveen)
We weten dat er een aantal mensen is dat belangstelling heeft voor het co-counselen.
Voor deze mensen willen we de middag van deze regiodag openstellen om kennis te maken met deze methode. Je kunt dan ontdekken of onze manier van werken jou aanspreekt en of je deze methode zou willen leren toepassen. De middag start om 13.30 uur.
Er zijn aan de deelname geen kosten verbonden. Wel dragen we gezamenlijk de kosten van koffie en thee en zo.

Als je hierna met het co-counselen wilt doorgaan, kun je van vrijdagavond 23 februari tot zondagmiddag 25 februari 2018 een weekend volgen waarin je de eerste hoofdbeginselen van het co-counselen leert. (Hierover meer in een volgende Nieuwsbrief.) Hopelijk heb je dan voldoende geleerd om deel te kunnen nemen aan onze regioavonden.
In de loop van de tijd kan je de basistraining afmaken zodat je lid kan worden van de vereniging en kan deelnemen aan landelijke weekends en internationale workshops.

We hopen hiermee de drempel naar het co-counselen lager te maken.
Je kunt je voor deze regiodag aanmelden bij Liesbeth Bianchi .

Jullie zijn van harte welkom.

De regiogroep Den Haag en omstreken.

| 14-11-2017 | Posted in Cursussen en Workshops |