Internationale cocounselworkshop Israel okt. 2013

Beit Oren Hotel IsraelLieve CCI-familie,
Deze brief is een speciale uitnodiging voor jullie allemaal, vanuit een warme en zeer welkome plek in mijn hart.
Sinds Avi en ik jullie schitterende internationale groep cocounselers in 2005 ontdekten, hebben we ons voorgenomen jullie ooit eens allemaal uit te nodigen om naar ons land te komen om onze cocounselers te ontmoeten.

We erkennen de hoeveelheid werk die wij nog moeten verzetten hier in Israƫl en onze grote behoefte aan support en aanmoediging daarbij van jullie.
We zijn ons ook bewust van de aarzelingen, bezorgdheden, maar ook de nieuwsgierigheid en lang gekoesterde dromen om ooit toch eens naar IsraĆ«l te gaan. De wetenschap dat je daar een groep co-counselers zult aantreffen is mogelijk iets om je over te halen….
Dus is hier jullie kans: 17-21 oktober 2013.

We hebben gekozen voor hetzelfde heerlijke verblijf als in 2009 (de eerste Dror Internationale Workshop), dat tevens verbeteringen heeft ondergaan in de laatste vier jaar. Oktober is de beste maand om naar Israƫl te komen wat betreft het klimaat! We zullen jullie dagtripjes aan bieden naar door jullie gewenste plekken in Israƫl vooraf of na de bijeenkomst. Israƫliers staan bekend om hun gastvrijheid en sommige cocounselers zullen jullie graag als gast ontvangen.
Schrijf me alsjeblieft als er nog vragen zijn. Hava en ik zullen jullie op alle mogelijjke manieren helpen en alle support geven die je maar nodig denkt te hebben om tot een (hopelijk positief) besluit te komen. Op onze website: http://dror.org.il/en/home vind je enthousiaste brieven van CCI-leden die de Workshop in 2009 hebben  bezocht. En binnenkort staat de formele uitnodiging ook op deze site.

Liefs en Hugs, Janice

| 15-04-2013 | Posted in CCI-Bijeenkomsten |