gezocht: gastvrije CCN-ers!

logoDeze zomer vindt de CCI Europe workshop plaats in Nederland. Dat betekent cocounselers uit het buitenland. Wij zoeken leden van CCN die gastvrijheid willen bieden aan een of meer buitenlandse deelnemers in de dagen voorafgaand aan de CCI, of erna. Heb je een logeerkamer  of een matrasje in de hoek en wil je meedoen, meld je dan aan. Dit is een oproep aan alle leden van CCN, dus niet alleen diegenen die zelf naar de CCI gaan.

een CCI-logee hebben is leuk!

Hoe je het logeren invult is natuurlijk helemaal aan jou en de logee. Het kan zijn dat de logee zijn of haar eigen gang gaat, en bij jou overnacht. Je kunt ook samen op pad gaan, je stad of omgeving laten zien. Over kosten, maaltijden e.d. kun je afspraken maken. Of  het laten gaan zoals het gaat. Misschien doe je om de beurt de boodschappen. Misschien vindt je gast het leuk om voor je te koken. Wie weet?

Wat het leuk maakt is dan ook voor iedereen verschillend. Nettie: “inspirerende ontmoetingen en het besef dat je deel uitnmaakt van een groter netwerk. En ik ga anders naar mijn omgeving kijken als ik een buitenlander  mijn stad laat zien”. Niek: “voorpret, het is alsof de CCI eerder begint.”Joke: “het vakantiegevoel van gasten is besmettelijk! Ik geniet mee. En mijn ervaring is, dat de CCI-ers heerlijk gasten zijn, die zich snel thuisvoelen.”

Doe je mee? Meld je dan aan, of vraag meer informatie bij Nettie Gruson.

| 03-02-2012 | Posted in CCI-Bijeenkomsten |