Workshop ‘Omgaan met emoties’

Datum: 20 feb 2021 (za)
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
Workshop

 

 

Cocounselen is een gesprek met jezelf, in een vertrouwelijke sfeer met een sessiemaatje. Je maakt ruimte voor wat er zoal in je omgaat en je sessiemaatje geeft je aandacht. Het kan over alles gaan dat in je opkomt. De vrije aandacht van je sessiemaatje helpt je daarbij; z/hij is aanwezig mèt haar/zijn aandacht en zónder advies, oordeel, in- of afstemming, gezichtsuitdrukkingen enzovoort.

 

In de workshop leer je hoe je dat kan doen. Je leert wat het effect is van dubbele aandacht: zowel die van jezelf als die van je sessiemaatje. Tevens leer je als sessiemaatje hoe je degene die iets ‘onderzoekt’ dieper in haar/zijn proces kunt krijgen, oftewel uit de bekende denkkringetjes.

Alles verloopt gelijkwaardig, want na afloop ben jij het sessiemaatje van de ander. Je leert waardevolle vaardigheden die ook bruikbaar zijn in gewone gesprekken. Bedoeld voor mensen die vollediger willen leven. Die de ‘levendigheid’ in zichzelf ruimte willen geven.

 

Praktisch:
Zaterdag 20 februari vindt de workshop online plaats van 10- 17 uur, gegeven door Marlies Tjallingii en Annemarie van den Bogaard.

Bijdrage 50 euro.

 

Annemarie van den Bogaard
ambogaard@ziggo.nl
06 2082 9560

 

Na opgave voor een van de workshops bel ik je voor een kort kennismakingsgesprek.

 

 

 

| 20-12-2020 | Posted in |