Landelijk Weekend, 11-13 maart 2022

Startdatum: 11 mrt 2022 (vr)
Einddatum: 13 mrt 2022 (zo)
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Putten
CCN-only | Landelijk Weekend
Datum: vrijdag 11 maart 2022zondag 13 maart 2022

Locatie: De Peppelhoeve in Putten

 

Alleen toegankelijk voor CCN leden en aspirant leden

 

Thema (Familie) Geheimen

 

Geheimen spelen vaak een rol in ons leven. Sommige geheimen komen werkelijk nooit uit en andere geheimen komen aan het licht. Soms kun je het voelen dat er iets speelt, soms ook niet. Je hebt heel onschuldige geheimen – de giechelgeheimen en schuldige geheimen – de pas op geheimen. De laatsten worden verondersteld niet doorverteld te worden.

 

De regio Amsterdam neemt het voortouw en nodigt bij deze alle (aspirant) leden van CCN van harte uit om dit weekend gezamenlijk door te brengen en het over kleine en grote geheimen te hebben.

 

Er is plaats voor 28 mensen. Er zijn 2 persoons kamers voorzien van wc en douche. De hoofdmaaltijden zijn vegetarisch en worden door Judith Koning verzorgd. Met medische diëten wordt rekening gehouden door de kok. Als je frisse lucht nodig hebt, kun je door het bos struinen. Het weekend blijft betaalbaar, het kost 135 euro.
Vrijdagavond zijn jullie welkom met een avondmaaltijd (brood en soep)
Zondagmiddag sluiten we af en rond half 5 is iedereen weer vertrokken.
Alle verder informatie kun je vinden op het inschrijfformulier. Wees vooral heel welkom en laten we er met elkaar een geweldig spetterend weekend van maken.
Voor nieuwkomers en voor oudgedienden wordt er aandacht besteed aan de gebruikte cocounseltechnieken.
Annemarie, Evelien, Jan en Eveline

 

Aanmelding

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het landelijk weekend Cocounselen van 11 t/m 13 maart 2022 in Putten met onderstaande link. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus meld je zsm aan. Je staat pas ingeschreven als ook het inschrijfgeld van 135,- euro is gestort
NAAR INSCHRIJF FORMULIER

 

COVID19

Voor het weekend is nodig om een geldige QR code te hebben, dit allemaal om zo min mogelijk risico te vormen voor elkaar. Die QR code krijg je als je:

  • Gevaccineerd bent (booster of recente vaccinatie), en/of
  • Genezen bent van corona, en/of
  • Een negatieve uitslag hebt van een PCR test (die is 24 uur geldig).

Tijdens het weekend kun je dan een zelftest nog doen na die 24 uur. Verder vragen we je, wanneer je gevaccineerd of genezen bent van corona, ook een zelftest te doen voorafgaande aan je komst.

 

We geven de garantie dat mocht blijken dat je na betaling af moet zeggen vanwege corona gerelateerde klachten, je je inschrijfgeld terug gestort krijgt. Hetzelfde geldt voor het geval het weekend niet door kan gaan vanwege landelijke maatregelen rond corona.

 

| 05-02-2021 | Posted in |