Landelijk Weekend, 12-14 november 2021

Startdatum: 12 nov 2021 (vr)
Einddatum: 14 nov 2021 (zo)
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Putten
CCN-only | Landelijk Weekend

 

Thema: “Nieuwe wegen”

Het thema van dit weekend is “Nieuwe wegen”. We hebben noodgedwongen de afgelopen tijd nieuwe wegen moeten inslaan doordat corona op ons pad is gekomen. Wat heeft het ons gebracht en wat nemen we ervan mee voor de toekomst. Ook is het goed om te kijken naar oude patronen die we willen opruimen. Welke weg willen we verlaten en welke weg willen we nu inslaan. Om nieuwe dingen toe te laten, zal het nodig zijn om eerst oude dingen los te laten. De volgende woorden geven goed weer waar we op zoek naar zijn:

 

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen
Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen
Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.

 

 

Datum: vrijdag 12 november 2021 t/m zondag 14 november 2021

Locatie: De Peppelhoeve in Putten

Kosten: 135 euro

 

Alleen toegankelijk voor CCN leden en aspirant leden

Dit weekend wordt georganiseerd door Gertje Segond, Henk Madhuizen, Liesbeth Bianchi en Rob van den Brink.

 

Aanmelding

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het landelijk weekend Cocounselen van 12 tot 14 november 2021 in Putten met onderstaande link. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus meld je zsm aan. Je staat pas ingeschreven als ook het inschrijfgeld van 135,- euro is gestort
NAAR INSCHRIJF FORMULIER

 

COVID19

Binnen de vereniging is afgesproken dat je alleen mee kunt doen als je bent gevaccineerd tegen corona dan wel een negatieve test binnen 24 uur vóór de start van het weekend. Dat wil zeggen dat je dat bij een erkend instituut doet, waar je dus ook een QR code kunt krijgen als je dat wilt. Dus geen zelftest.
Je kunt je laten testen via “testen voor toegang”. Dat is een gratis test die toegang geeft voor evenementen als je niet gevaccineerd bent. Je kunt hiervoor een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Daarnaast kun je tegen betaling een sneltest laten afnemen bij andere organisaties.

 

We geven de garantie dat mocht blijken dat je na betaling af moet zeggen vanwege corona gerelateerde klachten, je je inschrijfgeld terug gestort krijgt. Hetzelfde geldt voor het geval het weekend niet door kan gaan vanwege landelijke maatregelen rond corona.

 

 

 

| 05-10-2020 | Posted in |