Landelijk weekend, te Putten – AFGELAST

Startdatum: 6 nov 2020 (vr)
Einddatum: 8 nov 2020 (zo)
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Putten
CCN-only | Landelijk Weekend

Dit weekend is afgelast vanwege COVID19

Thema: “van oud naar nieuw”

oostraven tuin

Het thema van het weekend is “van oud naar nieuw”. Het leven in tijden van corona heeft voor iedereen gevolgen in het dagelijks leven. Wat heeft dit “nieuwe” leven ons gebracht. Hoe leven we of willen we leven in deze nieuwe tijd?

Ook voor het cocounselen heeft corona verstrekkende gevolgen. De oude vertrouwde werkwijze met lichamelijk contact zoals handen vasthouden en huggen, verlaten we noodgedwongen. Hoe kunnen we van de nood een deugd maken en een nieuwe invulling geven aan het cocounselen zonder fysieke aanrakingen.

Ingeslepen gedragspatronen waar we niet zo blij van worden (patronen), kunnen we sowieso onder de loep nemen. Het is een eerste stap om onze patronen te ontdekken en dan te kijken hoe we daar van af kunnen komen. https://www.co-counseling.nl

 

 

Covid-19

We zijn er ons van bewust dat het onzekere tijden zijn door de ontwikkelingen rond corona. We zorgen ervoor dat we werken in een zo veilig mogelijke omgeving. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot 15 mensen. Je overnacht in een éénpersoonskamer met eigen toilet en douche. In de slaapzaal is plaats voor max. 3 personen. Deze mensen krijgen ook een privé toilet en privé douche aangewezen. We verwachten 2 stelletjes die ieder een kamer kunnen delen, de volgende 8 personen komen in aanmerking voor een éénpersoonskamer, en de resterende 3 gaan op de slaapzaal.<br><br>

 

Inschrijven

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het Landelijke Weekend Cocounselen met onderstaande link. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus meld je z.s.m aan. Je staat ingeschreven als je inschrijfgeld van 135,- euro is gestort op rekening NL56 INGB 0002 9710 92 t.n.v. R.F.M. van den Brink o.v.v. ‘CCN LW november 2020’ en je naam.

De mensen van wie de betaling daarna pas binnenkomt, krijjgen hun geld teruggestort. Zij komen vervolgens op een reservelijst en worden benaderd als er onverhoopt iemand af moet vallen vanwege gezondheidsklachten.
Uiteraard kom je niet bij verhoging, benauwdheid en keelpijn. Maar zelfs bij een lichte verkoudheid en een beetje snotteren kom je niet. Je meldt je dan z.s.m. af.

We geven de garantie, dat mocht blijken dat je – na betaling – af moet zeggen vanwege corona gerelateerde klachten, dat je geld terug gestort wordt. Hetzelfde geldt voor het geval het weekend onverhoopt niet door kan gaan vanwege een algehele landelijke lockdown.

Aspirant-leden worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit weekend. Er is plaats voor 4 aspirant-leden, opdat er voldoende ervaren cocounselers aanwezig kunnen zijn.Er vinden speciale workshops plaats om je technieken verder te ontwikkelen en te oefenen.

Tot slot is er dit weekend expliciet meer ruimte voor individuele sessies. Naast workshops in groter verband, zal bij elk dagdeel geïnventariseerd worden, wie er behoefte heeft aan een individuele sessie. Er wordt dan actief gezorgd dat ieder die dat wil een maatje heeft om mee te werken.

Via de onderstaande pijl kom je bij het inschrijfformulier.

pijl

Na inschrijving ontvang je een uitnodigingsbrief met meer informatie.

 De voorbereidingsgroep: Liesbeth Bianci, Rob van den Brink, Gertje Segond en Henk Madhuizen


 

Aanmeldings formulier voor het Landelijke weekend

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het Landelijk Weekend op [eventdate]. Dit weekend is alleen toegankelijk voor leden en aspirant leden van CCN. Na verzenden krijg je een email toegestuurd ter bevestiging van je aanmelding. Vlak voor het weekend wordt er nog een informatiebrief naar je toegestuurd. Je bent pas ingeschreven als je €135 hebt overgemaakt op rekeningnummer NL56 INGB 0002971092, t.n.v. R.F.M. van den Brink o.v.v. LW, nov 2020 en je naam


  1. Jouw gegevens:

  Naam:

  Straat + huisnummer:

  Postcode:

  Plaats:

  Email:

  Telefoon #1 (vast)

  Telefoon #2 (mobiel)


  2. Maaltijd vragen:

  Er wordt vegetarisch gekookt.

  Eet je vrijdagavond mee? :

  Heb je een medisch dieet?:

  Heb je overige dieet wensen?:

  Dieet omschrijving:


  3. Overige vragen:

  Heb je een plek voor iemand in de auto?

  Al betaald op bovenstaande rekening?

  Eventuele overige mededelingen


  | 01-10-2020 | Posted in |