CCN-online

Datum: 9 mrt 2021 (di)
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
CCN-only | Regiogroep | Regiogroep Online

 

CCN-online, gericht op sessies voor leden en aspirantleden

Op 9 maart zal (zoals gebruikelijk de 2e dinsdag van de maand) de landelijke online bijeenkomst gehouden worden voor diegenen die behoefte hebben aan een sessie met een ander CCN-lid.

 

Deze keer zal Mira Reus inspireren.Vanwege internationale vrouwendag 8 maart is het thema: ‘van restimuleren naar het stimuleren van je vrouwelijke kant’. Er komt een notendopje theorie en er is vooral ruimte om elkaar te inspireren en te stimuleren. Er is tijd voor cocounselsessies een kortere en een wat langere. Mannen zijn ook van harte welkom.

 

Zorg er voor dat je rond 19:45 uur klaar zit op een rustige plek waar je niet gestoord kan worden, dan is er voldoende tijd om even te ‘landen’. We beginnen strikt om 20 uur en eindigen om 21.30 uur. Het zou fijn zijn wanneer zoveel mogelijk mensen leren om host of co-host te zijn. Als je dat wilt, meld je dan aan bij Carla of Barbara.

 

Spreekt het je aan om regelmatig mee te doen aan de landelijke CCN-online, zet dan de eerstvolgende bijeenkomsten vast in je agenda,  deze vinden plaats op  dinsdag 13 april en 11 mei. Als je mee wilt doen, geef je dan op via Hanneke Versteege, maar dat hoeft niet. De link vind je hier op deze website.

 

Tot dan!

 

Namens CCN-online
Hanneke

| 05-01-2021 | Posted in |