basistraining Donkerbroek

beuk_van_de_beukehof17-18-19 september en 15-16-17 oktober  is er weer een basistraining CCI cocounselen van twee weekends op de Beukehof in Donkerbroek, met het thema  “emoties als bron voor groei.”

emoties als bron voor groei

Cocounselen is een effectieve vorm van verhelderen van je emoties om hier op een goede manier mee om te gaan, waarbij je zelf de regie houdt over je eigen proces.
Emoties spelen in allerlei omstandigheden een rol. B.v. als je moeilijk contact legt met anderen; of het gevoel hebt dat je leven vastloopt; als je eigenlijk wel eens iets heel anders zou willen; als je iemand verloren hebt en dat aan het verwerken bent; als je maar niet tot een besluit kunt komen of als je steeds weer tegen dezelfde problemen aan loopt.  Hoe ga je om met je emoties? Zitten ze je in de weg? Kan het ook anders? Je emoties een plek geven in je leven, omgaan met je emoties en je emoties gebruiken als bron voor groei, dat leer je in een basistraining cocounselen.
In de training leer je een methode om zelf na te gaan hoe de samenhang is tussen je gevoel, je gedachten en wat je doet. Emoties van nu danken hun intensiteit vaak aan niet geuite emoties in het verleden: door de jaren heen hebben ze zich opgestapeld. Alsnog uiten van de oorspronkelijke emoties lucht op en maakt de weg vrij voor nieuwe inzichten, nieuwe beslissingen. Daardoor kun je bewuste keuzes maken om anders met jezelf en je leven om te gaan.
CCI cocounselen is een methode die gebaseerd is op werken aan jezelf, je eigen ontwikkeling, samen met anderen op een gelijkwaardige en wederkerige manier .

de basistraining

De twee weekends vormen samen een basistraining. Tussen de weekends oefenen de deelnemers met elkaar. In de training worden de basisprincipes en technieken van het CCI cocounselen geleerd.
Aan het eind van de basistraining ontvang je – als je de methode voldoende beheerst – een certificaat dat lidmaatschap van de vereniging Cocounseling Nederland (CCN) en deelname aan activiteiten van het regionale, landelijke en internationale netwerk mogelijk maakt.

data, tijden en plaats

Data:  17-18-19 september en 15-16-17 oktober vrijdagavond 19.30 uur tot zondagmiddag 16.30 uur; terugkomdag in overleg.
De training vindt plaats op de Beukehof, Kapelweg 13, 8435 TJ in Donkerbroek.

trainers

de trainers zijn Marlies Tjallingii en Joke Stassen

kosten

De training kost € 450,-, inclusief overnachtingen, maaltijden en cursusmateriaal, exclusief eventuele kosten terugkombijeenkomst.

informatie en aanmelding

Graag hebben we van tevoren persoonlijk/telefonisch contact; voor meer informatie en aanmedling kun je terecht bij Joke Stassen of Marlies Tjallingii; je aanmelding is definitief na overmaking van  € 225,- inschrijfgeld op giro 2002561 t.n.v. J. Stassen in Donkerbroek, o.v.v. basistraining CCI 0910.
Bij annulering door de deelnemer voor 20-08-10 wordt  het inschrijfgeld teruggestort na aftrek van € 10,- administratiekosten; bij annulering na 20-08-10 vindt geen restitutie plaats. De uiterste aanmeldingsdatum is 20 augustus 2010.

| 08-08-2010 | Posted in Cursussen en Workshops |