CCI 2017 teachersworkshop

lokatie

De CCI 2017 teachersworkshop zal plaatsvinden op de Beukehof in Donkerbroek, waar Joke Stassen and Niek Sickenga hun huis openstellen voor deze bijeenkomst.

data

De workshop start vrijdag 28 Jul om 17.00 uur en eindigt zondag 30 juli na het ontbijt.

de workshop

De teachersworkshop is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van CCI trainers. Het programma voor de workshop wordt door de deelnemers gecreëeerd en gefaciliteerd. Er is bijvoorbeeld  ruimte voor het delen van nieuwe methodieken in het trainen, het experimenteren met nieuwe werkvormen in het netwerk, het opbouwen en versterken van internationale samenwerking, We hopen dat de teachersworkshop een bron van inspiratie voor de deelnemers zal zijn..

Ook teachers in opleiding met enige praktische ervaring in het geven van basistraingen  zijn welkom. Let wel, de teachersworkshop is geen teachertraining.

de Beukehof

De Beukehof ligt in Friesland, ongeveer 15 km vanaf Nieuw Allardsoog. De mooie tuin maakt het mogelijk ook buiten te werken.
Het maximum aantal deelnemers is 20. Degenen die in het huis slapen meestal op een matras op de vloer en delen een kamer. Er is plaats voor maximaal 12 mensen in het huis. Als je je eigen tent meeneemt kun je ook kamperen in de tuin, en wakker worden met een concert van vogels. Zoals je hieronder kunt zien hebben we hard gewerkt om de Tuin van de Beukehof nog mooier te maken.
De warme maaltijden zijn vegetarisch.

adres

De Beukehof, Kapelweg 13, 9435TJ Donkerbroek, tel. 0516-492210

kosten

De kosten zijn  € 55,-, te voldoen met de betaling van het voorschot voor de CCI.

| 23-07-2011 | Posted in CCI-Bijeenkomsten |