CCI Europe 2017 in Nederland

Zondag 30 juli 15.00 uur t/m zaterdag 5 augustus 12.00 uur 2017

vaarkoersMet als thema:

vaar je eigen koers…

Nederland heeft iets met water. Of we het willen of niet. Een groot deel vindt het heerlijk om er te recreëren. Zeilen is een geliefde bezigheid, vandaar dat de Nederlandse CCI 2017 het motto “de juiste koers” heeft gekozen.

Stel je een zeilboot voor.
Hoe staat de wind,
heb je ‘m mee,
heb je ‘m tegen,
moet je laveren
of iets ontwijken

Het is aan joú om te ontdekken welke inspiratie je ná deze week meeneemt op je eigen pad.
Dit is dé gelegenheid om je kwaliteiten nog verder te ontwikkelen met een grote verscheidenheid aan workshops in een international setting, met enthousiaste cocounselers uit vele landen. Ieder van hen heeft zijn/haar eigen speciale kwaliteiten en dat is dan ook de garantie voor het kwaliteitsgehalte van de aangeboden workshops. Er is zóveel talent aanwezig, dat ook jij daar van kunt profiteren, waarbij je ook jouw kwaliteiten weer met anderen kunt delen.
‘n Hele week opgenomen worden in één grote familie, met veel diepgang, ontspanning, creativiteit en mogelijkheden tot persoonlijke groei.

Nieuw Allardsoog

allardsoogDe Internationale Co-Counseling Zomerworkshop vindt plaats in “Nieuw Allardsoog”, Bakkeveen, provincie Friesland.
Een prachtig conferentieoord met verspreide gebouwen tussen de bomen en gelegen in een rustgevende bosrijke omgeving.
Nieuw Allardsoog is letterlijk omgeven door de schitterende natuur- en heideterreinen van natuurbeschermingsorganisatie It Fryske Gea. De paden van het landgoed lopen zonder onderbreking over in een eeuwenoud heidegebied. Hier kun je uren in alle rust ronddwalen.

Adres Nieuw Allardsoog:
Jarig van der Wielenwei 6 – 9243 SH Bakkeveen
Routebeschrijving:
www.nieuw-allardsoog.nl/conferen/route.php
Het conferentieoord biedt 35 mooie tweepersoonskamers en een zéér beperkt aantal kampeerplaatsen op het terrein. Tegen betaling zijn er meer mogelijkheden bij een officiële camping vlakbij.
Lakens zijn inclusief, handdoekensets zijn te huur voor € 4,75
Pas ná de avondworkshops zullen er in de bar drankjes verkocht worden.

Programma

Tijdens de 7 dagen van de CCI wordt een gezamenlijk programma gemaakt, waarin alle deelnemers een workshop kunnen aanbieden. Zo komt er een grote verscheidenheid aan workshops, mogelijkheden voor sessies, creatieve workshops, ontspanningsmogelijkheden en tochten in de omgeving.

Accommodatie

De accommodatie heeft 35 tweepersoons kamers beschikbaar met douche en toilet. Daarnaast kan er zéér beperkt gekampeerd worden.

Deelnemers

De CCI is toegankelijk voor alle mensen die een 40-urige basiscursus CCI Co-Counseling met succes hebben gevolgd. De voertaal is vooral Engels, op verzoek wordt er voor (en door) de deelnemers vertaald

Logeren Co-counselers

Kan je een buitenlandse co-counseler vóór of na de CCI enkele dagen te logeren hebben? Geef je dan alsjeblieft op! Het is altijd moeilijk genoeg adressen te vinden. Opgeven bij Nettie en Hanneke.

Teachersworkshop

De teachersworkshop zal gehouden worden van vrijdag 28 juli 17:00 uur t/m zondagochtend 30 juli bij Joke Stassen en Niek Sickenga op de Beukehof in Donkerbroek (15 km van de CCI).

Kosten

Door aanbetaling van € 250,- per persoon (vóór 1 juni 2017 = vroegboekkorting) is je boeking definitief.
De kosten zijn dan € 500,- per persoon
Ná 1 juni 2017 betaal je € 530,- per persoon.
Kampeerders krijgen € 120,- korting.
De teachersworkshop kost €55,-.

Het volledige bedrag moet uiterlijk 20 juli 2017 overgemaakt zijn.
Betalingen op rek.nr. NL49INGB0003534206 ten name van CCN-CCI te Uithoorn.
Voor wie het echt nodig heeft zijn er een beperkt aantal kortingsmogelijkheden.
Aanvragen bij Emmy: emmycc@caiway.nl

Vragen?

Over de locatie
mail naar Hans
Over financiële zaken
mail naar Emmy
Voor overige vragen:
mail naar Hanneke

>vlag_engeland

| 17-07-2011 | Posted in CCI-Bijeenkomsten |