bijzonder landelijk weekend in november 2011

BLW1111

Het BLW: √©xtra bijzonder dit jaar, want onze co-counselvereniging bestaat ………..25 jaar.

Dit feestelijke Bijzonder Landelijk Weekend zal in centrum Oostraven te Epe op 4,5 en 6 november van start gaan. 

Het duurt nu nog¬†maar een week¬†en we willen liefst zoveel mogelijk ¬†CCN-leden mee laten feesten. Let op! Laatste kans: je kunt je nog aanmelden bij onze penningmeester Emmy Clausen, want er zijn nog enkele plaatsen vrij. Hoe? Kijk onderaan bij ‘lees meer’ voor opgave.

Samen gaan we dit BLW  feestelijk maken door een  workshop-aanbod te doen, dat aan levenskunst raakt, maar dat blijft nu nog even een verrassing. En ook jullie aanbod wordt bijzonder op prijs gesteld. Heb je fotoos van Landelijke weekends in albums of op DVD of USB-sticks? Neem ze mee, evenals filmpjes op DVD gezet. De feestcommissie, Marjan, Eveline, Jacques, Nettie, Hans en Emmy, zorgt ervoor dat er een ruimte is waar een permanente voorstelling van het CCN- verleden getoond zal kunnen worden. Er zal ook een tafel, de herinneringstafel, klaar staan om plakboeken op neer te leggen in diezelfde ruimte. 

Tijdens een ¬†feestelijk diner op de zaterdagavond hopen wij lichaam, geest en genodigden te onthalen op ¬†zowel goddelijke spijzen als ook op alle soorten creatieve uitingen om elkaar te vermaken en te verrijken met liedjes, sketches, zang, voordrachtjes, levenswijsheden en wat er zoal maar moge opborrelen om de feestvreugde te verhogen ….. want het is goed dat we bestaan! ¬†Daar zijn we toch trots op?
Co-counselen blijft een geweldig middel om inzicht te krijgen in je motieven en drijfveren, waarmee je jezelf in de wereld laat zien. Kortom: het gaat over levenskunst opdoen aan en via elkaar.

Op ons laatste landelijk weekend in Fort aan de Klop te Utrecht dit voorjaar, hebben we weer eens ervaren hoe we met en voor elkaar een groei-eiland konden zijn in deze zo hectische samenleving vol van vluchtige contacten via twitter, face-book etc. Intimiteit is daarbij nauwelijks nog aanwezig. In een korte sessie van 10 minuten kun je al met jezelf in contact komen, waardoor je meer gegrond en daardoor opener de wereld tegemoet kunt treden. Co-counselen bevordert via de levenskunst die we ermee opdoen de medemenselijkheid, waar we in onze tijd zo’n behoefte aan hebben. Een niet geringe kwaliteit!

programma:
 Bij aankomst in Oostraven, krijg je een boekje met gegevens over tijden, workshops, beschikbare ruimtes etcetera. Als je al een aanbod hébt, een idee of een workshop, meld dat aan Marjan Tuk. Liefst niet later dan 14 dagen van te voren. Dan komt dat in het programmaboekje.

NB: Heb je contact met oudleden, die een actieve rol in de vereniging hebben vervuld en het leuk zouden vinden om de zaterdagmiddag en-avond met het diner en de voordrachten, bij te willen wonen, nodig ze van harte uit!. Helaas moeten we daar een prijs voor vragen. ¬†Je kunt kiezen voor alleen diner ‘savonds bijwonen: ‚ā¨ 20,50 of diner + overnachting met ontbijt zondagochtend ¬†voor¬†‚ā¨ 53,50- ¬†samen. Welkom vanaf zaterdagmiddag 13.30u ¬†Graag de bedragen overmaken naar rek.nr. 302807 t.n.v: Co-counseling Nederland o.v.v.:’ diner BLW 2011′ of ‘diner+overnachting BLW 2011’¬†

Je kunt je aanmelding doen door een storting op de CCN rekening van de penningmeester: 302807 tnv Co-counseling Nederland te Uithoorn o.v.v BLW 2011. Dan ben je verzekerd van deelname. Denk erom dat er voor het hele weekend maar 25 deelnemers kunnen zijn.…Gelukkig is er inmiddels een mogelijkheid tot uitbreiden van de slaapplaatsen!!¬†

Info over datum, plaats, aantal deelnemers en kosten:  Datum: vrij 4 nov. (vanaf 17 uur), zat 5 en zon 6 november (tot 16 uur). Plaats: Centrum Oost Raven in Epe (Gelderland).Adres: Oost Ravenweg 5  8162 PJ Epe  Tel: 0578-621164  Kijk voor meer info over het centrum op hun website: www.oostraven.nl

Aantal deelnemers:  25 personen, maar kan gelukkig nu uitgebreid worden tot 30 en mogelijk zelfs meer.
Kosten: ‚ā¨138,-¬† alles inbegrepen.
Overnachten: er zijn 3-persoonsslaapkamers beschikbaar. Wil je een slaapkamer voor jezelf alleen hebben, dan moet je een toeslag betalen van ‚ā¨30,-.
Zelf meenemen: lakens of lakenzak en sloop, en handdoeken.  Er is een dekbed aanwezig. Alleen in noodgevallen kun je e.e.a. huren.

Namens de Feestcommissie, 

Hartelijke groet en tot ziens!  Marjan, Eveline, Nettie, Jacques, Hans en Emmy.

| 11-09-2011 | Posted in Landelijke Weekenden |