Workshop ‘Omgaan met emoties’ op 17 oktober online

Op deze dag kun je je emotionele competentie vergroten door aan de slag te gaan met de basistechnieken van het co-counselen. Je leert hoe je een sessie kunt doen en kunt werken aan datgene waar je op dat moment in je emotionele proces aan toe bent. Het kan zijn dat je iets wilt verwerken uit het verleden, dat je aan de slag wilt met iets in het heden of dat je je op iets in de toekomst wilt voorbereiden.
Na deze dag kun je doorgaan met co-counselen, eventueel als aspirant-lid van de landelijke vereniging Co-Counseling Nederland (CCN).
Je kunt aan deze dag meedoen, ook al heb je de introductiemiddag gemist.
Ook (aspirant)leden van CCN zijn van harte welkom.
Nadat je je hebt opgegeven nemen Carla Dert of Annemarie van den Bogaard contact met je op om kennis te maken en af te stemmen.

Marlies Tjallingii en Mira Reus begeleiden deze dag als trainer. Annemarie van den Bogaard is assistent-trainer.

Tijdens deze workshop leer je hoe je lichter kunt leven met datgene waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Ook als een oorzaak buiten jezelf ligt, kun je ervoor kiezen anders on te gaan met de emoties die daarbij boven komen. Door alleen al naar je eigen gedrag te kijken en de emoties een plaats te geven wordt het leven plezieriger. Maar hoe doe je dat?

Bijdrage belangstellenden/aspirantleden 50 euro
Leden 25 euro
Bestuursleden en opleiders kosteloos

Aanmelden kun je hier

 

| 27-01-2020 | Posted in Cursussen en Workshops |