Basic Basics “Omgaan met emoties” op 4 april 2020

Digitale workshop

Op zaterdag 4 april van 10.00 tot 17.00 kun je oefenen met de basistechnieken (Basic Basics) van het co-counselen. Je leert dan hoe je een sessie kunt doen en kunt werken aan datgene waar je op dat moment in je emotionele proces aan toe bent. Dat kan zijn dat je iets verwerken wilt van het verleden of iets van het heden of je op iets in de toekomst wilt voorbereiden. Na deze dag kun je doorgaan met co-counselen, eventueel als aspirant-lid van de landelijke vereniging Co-Counseling Nederland (CCN). Je kunt aan deze dag mee doen ook al heb je de introductiemiddag gemist. Ook (aspirant)leden van CCN zijn van harte welkom. Nadat je je hebt opgegeven nemen Carla Dert of Annemarie van den Bogaard nog even contact met je op om kennis te maken en af te stemmen.

Je krijgt enkele dagen voor 4 april een e-mail met een link en instructies hoe je digitaal mee kunt doen in je eigen huis.

Je eigen financiële bijdrage aan deze dag is €50,00.

Marlies Tjallingii zal deze dag begeleiden als teacher.

In deze “basic basics” leer je hoe je lichter kunt leven met datgene waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Ook als een oorzaak buiten jezelf ligt, kun je ervoor kiezen anders on te gaan met de emoties die daarbij boven komen. Door alleen al naar je eigen gedrag te kijken en de emoties een plaats te geven wordt het leven plezieriger. Maar hoe doe je dat?

Aanmelden kun je hier

 

| 27-01-2020 | Posted in Cursussen en Workshops |