basistraining oktober-november in Donkerbroek

beuk van de beukehof2-3-4 oktober en 6-7-8 november is er een basistraining CCI cocounselen van twee weekends in Donkerbroek, zuid-oost Friesland.
Hoe ga je om met je emoties? Zitten ze je in de weg? Of weet je niet wat je eigenlijk voelt? Kan het ook anders? Je emoties een plek geven in je leven, omgaan met je emoties en je emoties gebruiken als bron voor groei, dat leer je in een basistraining CCI cocounselen.

Je leert in een basiscursus jezelf beter kennen, omdat de oefeningen in tweetallen je daartoe uitnodigen. Emoties spelen in allerlei omstandigheden een rol. B.v. als je moeilijk contact legt met anderen; of het gevoel hebt dat je leven vastloopt; als je eigenlijk wel eens iets heel anders zou willen; als je iemand verloren hebt en dat aan het verwerken bent; als je maar niet tot een besluit kunt komen of als je steeds weer tegen dezelfde problemen aan loopt.

In de training leer je zelf na te gaan hoe de samenhang is tussen je gevoel, je gedachten en wat je doet. Emoties van nu danken hun intensiteit vaak aan niet geuite emoties in het verleden: door de jaren heen hebben ze zich opgestapeld. Alsnog uiten van de oorspronkelijke emoties lucht niet alleen op, het maakt de weg vrij voor nieuwe inzichten, nieuwe beslissingen. Daardoor kun je bewuste keuzes maken om anders met jezelf en je leven om te gaan.
CCI cocounselen is een methode die gebaseerd is op werken aan jezelf, je eigen ontwikkeling, samen met anderen op een gelijkwaardige en wederkerige manier.

de basistraining

De twee weekends vormen samen een basistraining. Tussen de weekends oefenen de deelnemers met elkaar. In de training worden de basisprincipes en technieken van het CCI cocounselen geleerd.
Aan het eind van de basistraining ontvang je – als je de methode voldoende beheerst – een certificaat dat lidmaatschap van de vereniging Cocounseling Nederland (CCN) en daarmee  deelname aan activiteiten van het regionale, landelijke en internationale netwerk mogelijk maakt.

data, tijden en plaats

Data:  2-3-4 oktober en 6-7-8 november 2015 vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur.
De training vindt plaats op de Beukehof, Kapelweg 13, 8435 TJ in Donkerbroek, zuid-oost Friesland.

De Beukehof heeft een mooie werkruimte en eetruimte en een prachtige tuin. Je bent welkom om te overnachten als je zonodig genoegen neemt met een matras op de vloer (eigen slaapzak meenemen) in een ruimte die je deelt met anderen. Wil je gegarandeerd de privacy van een eigen kamer, dan kun je beter zelf  in de buurt een Bêd&Brochje reseveren.

meer weten? neem contact op met de trainers

 marlies tjallingii joke stassen

Marlies Tjallingii

con tel 038 4608461

Joke Stassen

con tel 0516 492210

kosten

Deze training wordt aangeboden met een flexibele prijs. Deze bestaat uit twee delen
• Een basisprijs van €260,- waarmee de verblijfskosten voor de hele groep en de reiskosten voor de trainers zijn gedekt en waarin nog niet het honorarium voor de trainers is opgenomen.
• Voor de training vragen we aan het eind van de cursus een door jullie zelf in te vullen bedrag.

aanmelding en annuleringsregeling

Deze basistraining wordt in de eerste plaats georganiseerd voor de oefengroepen in Amsterdam en Zwolle. Als er plaats is kunnen ook anderen deelnemen. Graag hebben we dan van tevoren persoonlijk/telefonisch contact.
Je kunt je aanmelden per email. Graag naam, adres, en telefoonnummer vermelden; je aanmelding is definitief na overmaking van  € 260,- op rek. nr NL66 INGB 0002 0025 61 t.n.v. J. Stassen in Donkerbroek, o.v.v. basistraining CCI 2015. Graag aanmelden voor 5 september 2015.
Bij annulering door de deelnemer voor 05-09-15 wordt  het inschrijfgeld teruggestort na aftrek van€ 10,- administratiekosten; bij annulering na 05-09-15 vindt geen restitutie plaats.

voorrang voor  leden oefengroepen bij snelle aanmelding

Leden van de oefengroepen van Amsterdam en Zwolle, die nog geen basistraining hebben gedaan zijn zeker van een plaats bij definitieve aanmelding vóór 5 september 2015.

aantal deelnemers

Minimum 6, maximum 8.

| 05-06-2012 | Posted in Cursussen en Workshops |