back to basics in Donkerbroek op 6-7 maart 2015

Marlies_TjallingiiJe kunt je weer inschrijven als je belangstelling hebt voor een Back to Basics weekend in Donkerbroek, met Joke Stassen en Marlies TjallJoke_StassenIngii. In deze tweedaagse training nemen we alle basisprincipes door en oefenen we de technieken.

Aan het eind van het weekend bekijken we of de back to basics voldoende was om je een certificaat als CCI cocounseler toe te kennen, of dat meer training nodig is en hoe dat te realiseren is. Met een certificaat krijg je weer toegang tot adressen van andere cocounselers, regionale bijeenkomsten, landelijke en internationale workshops.

Deze training is voor mensen die in het verleden een volledige basistraining bij CCN hebben afgerond; ook leden van CCN die hun basistechnieken willen opfrissen zijn van harte welkom. Ook geïnteresseerden die een andere vorm van cocounselen hebben geleerd, bijvoorbeeld HerwaarderingsCounselen of cocounselen bij de stichting Kuebler-Ross, kunnen contact opnemen met de trainers om te overleggen over mogelijke deelname.
De trainers zijn Joke Stassen en Marlies Tjallingii.

De data zijn vrijdag 6 maart 10.00 uur tot zaterdag 7 maart 16.00 uur.
De kosten bedragen €185 inclusief maaltijden en werkboek. De training vindt plaats op de Beukehof in Donkerbroek. Voor overnachting kun je terecht bij diverse Bed&Breakfasts in Donkerbroek of omgeving. Het is ook mogelijk op de Beukehof te overnachten als je genoegen neemt met een gezamenlijke slaapruimte en een matras op de grond. Laat het dan even weten en neem je eigen slaapzak, onderlaken en kussensloop mee.

Meer infomatie en aanmelding bij Joke Stassen en Marlies Tjallingii.

| 18-10-2010 | Posted in Cursussen en Workshops |