Ledennieuws september 2021

12 september: Algemene Ledenvergadering Vergadering

Uitgebreide nformatie over de ALV is per mail verstuurd. Het begint om 11 uur, lunch wordt verzorgd en de reiskosten worden vergoed.
Doet het co-counselen je goed? Denk dan eens na over bestuurswerk binnen de vereniging. We hebben je nodig: jouw ideeën, jouw inzet, jouw creativiteit.
Andersom is ook mogelijk: denk je af en toe aan de CCN, maar komt het er niet van om weer contact te leggen? Misschien is dit een goede aanleiding. Het is ook jouw club, dat zul je merken als je er bent.

 

CCI Europe 2022 in Nederland

Dit jaar hadden we een online CCI Europe, hopelijk kan het volgend jaar in vivo in Nederland! De CCN heeft afspraken gemaakt met Nieuw Allardsoog in Bakkeveen voor de periode van zondag 24 juli tot en met zaterdag 30 juli 2022. Spreekt het je aan om iets te doen in de organisatie van deze CCI neemt dan contact op met Liesbeth Bianchi.

 

4 september: workshop ‘omgaan met emoties’

Op 4 september is er een workshop in De Roos in Amsterdam. Een mooie locatie! Weet je nog mensen? Zegt het voort.
En een mooie gelegenheid voor aspirantleden om live te co-counselen. Informatie staat op de website.

 

14 september: CCN-online 14 sept.

De CCN-online is een blijvertje en zal vanaf september weer elke maand plaatsvinden op de 2e dinsdag van de maand. Voor wie het nog niet weet: voor alle leden die veraf wonen van een regiogroep is dit de mogelijkheid om toch een vaste cocounselavond te hebben.
Annemarie van den Bogaard zal op dinsdag 14 september het seizoen aftrappen en de avond inleiden met een techniek of onderwerp. Meld je aan bij Hanneke Versteeghe. De vaste link staat op de site, wel eerst even inloggen.

 

| 03-09-2021 | Posted in |