Ledennieuws november 2021

Landelijk Weekend van 12-14 november 2021

Nieuwe wegen

 

Tot nu toe hebben 19 leden zich ingeschreven voor het weekend. Dus welkom op het Landelijk Weekend. Je kunt je nog aanmelden via de website bij de aankondiging op de agenda.

 

CCI Summer Workshop 24-30 juli 2022

 

Courage to be

Moed om te zijn

Moed om te vieren

Moed om te leven

Moed om te falen

Moed om te…

 

Kijk voor meer informatie via https://www.co-counseling.nl/cci2022

Binnenkort kun je jezelf inschrijven via deze link.

 

Korte impressie van een virtuele CCI bijeenkomst georganiseerd door Hongarije tijdens de zomermaanden 23-27 juli 2021 door Eveline Swidde

 

 

Nadat er voor het tweede achtereenvolgende jaar geen CCI bijeenkomst in Hongarije plaats kon vinden, heeft er deze zomer een virtuele bijeenkomst plaats gevonden.
Met enige ondersteuning vanuit Engeland, Nederland en de USA is deze nouveaute internationaal van start gegaan. De maand Juli kan mij herinneren als een heel zonovergoten maand, maar misschien klopt mijn herinnering in het geheel niet. Dat het zo zonnig leek kwam door het feit dat we met een aantal cocounselers verbleven in Donkerbroek, waar het leven zich buiten afspeelde en waar we een mix van virtueel en echt samenkomen met elkaar mengden. Heel wat gezichten op schermen waren daar een beetje jaloers op.

Veel mensen opereerden vanuit hun eigen thuissituatie en zochten hun weg op de mooie website van de Hongaren. Je kon je laten indelen in support groepen, die elkaar dagelijks in de namiddag troffen. Een hele uitzoekerij voor de organisatoren met alle tijdsverschillen tussen diverse landen. Er waren openingskringen, workshops, supportgroepen, een sofa om op te gaan zitten en af te wachten of er zich een medezitter aan diende om wat mee te praten, sluitkringen. De mogelijkheid om validaties aan elkaar te geven online.
Aan heel veel dingen was gedacht. Net echt…
Er was aandacht besteed aan Dency Sargent, een klinkende naam binnen de cocounselwereld die 80 was geworden en die op een originele manier in de schijnwerpers kwam te staan.
De bijeenkomst moest een beetje op stoom komen; in het begin waren er nog niet zoveel workshops, maar onwennigheid zal zeker een rol hebben gespeeld.Toch een wonderlijke beleving om zo via een scherm contact en verbinding over de hele wereld te kunnen hebben; ook al was het schermcontact een enkele keer een kamerdeur verder.

Al met al een heel waardevolle en leerzame ervaringimpressie van een virtuele CCI bijeenkomst georganiseerd door Hongarije tijdens de zomermaanden 23-27 juli 2021 door Eveline Swidde

| 31-10-2021 | Posted in |