CCN-ledennieuws juli 2021

CCI Europe 2021: online

De kogel is door de kerk. De CCI, die dit jaar in Hongarije zou plaatsvinden, wordt online gehouden, van 23-27 juli. Het thema is ‘being‘. Meer informatie en het opgaveformulier vind je via deze LINK. Als je direct contact wilt, kun je mailen naar cocohungary@gmail.com
De teacher’s workshop is gepland op 18 september.

Algemene Ledenvergadering Vergadering op 12 sept.

De ALV is gepland op zondag 12 september overdag. We hopen dat het op locatie kan plaatsvinden. Informatie daarover volgt in het ledennieuws van september. Doet het co-counselen je goed? Denk dan eens na over bestuurswerk binnen de vereniging. We hebben je nodig!

CCI Europe 2022 in Nederland

Dit jaar een digitale CCI Europe, hopelijk volgend jaar in vivo in Nederland! De CCN heeft afspraken gemaakt met Nieuw Allardsoog in Bakkeveen voor de periode van zondag 24 juli tot en met zaterdag 30 juli 2022. Spreekt het je aan om iets te doen in de organisatie van deze CCI neemt dan contact op met Liesbeth Bianchi.

Workshop 4 september

Op 4 september is er een workshop in De Roos in Amsterdam. Een mooie locatie! Weet je nog mensen? Zegt het voort!
Een mooie gelegenheid voor aspirantleden om live te co-counselen.

CCN-online op 14 sept.

De CCN-online is een blijvertje en zal vanaf september weer elke maand plaatsvinden op de 2e dinsdag van de maand.
Annemarie van den Bogaard zal op dinsdag 14 september het seizoen aftrappen en de avond inleiden met een techniek of onderwerp. Schrijf de datum vast in je agenda en meld je aan bij Hanneke Versteeghe. De vaste link staat op de site, wel eerst even inloggen.

 

| 03-07-2021 | Posted in |