CCN ledennieuws 2021

CCN-online 11 mei

Dinsdag as. verzorgt teacher Marian van Wijngaarden de landelijke cocounselavond. Het is van 20-21.30 en de link vind je op de website.
Een mogelijkheid om te co-counselen met mensen uit het hele land! Een voorbeeld van een positieve spin-off van de pandemie.

Leden-nieuws!?

Ledennieuws is er voor de leden……dóór de leden; een plek om cocounsel-gerelateerde inspiratiebronnen te delen en te verspreiden. Hieronder is een voorbeeld van Miriam Krekel. Dank Miriam!
Als je merkt dat je het ledennieuws saai vindt, denk dan eens na over een bijdrage. Wie weet wat het voor gevolgen heeft!

Workshop door Miriam Krekel

Miriam Krekel heeft met veel plezier een workshop gegeven op de CCI-USA in april jl. Ze wil die ook gaan geven voor CCN. Haar inspiratiebron is een tedtalk van Joan Rosenberg. De link vind je HIER.
Het precieze moment van de workshop vind je tzt op de website, of in het ledennieuws van juni.

Van het bestuur

De volgende bestuursvergadering is gepland op woensdag 9 juni as.. Onderwerp is de Algemene Leden Vergadering, die vastgelegd is op zondag 12 september as. Hierbij de oproep om verslagen van de diverse activiteiten in te leveren voor het Jaarverslag.
Ook nodigen wij leden uit bij dit online bestuursoverleg op aan te schuiven en eventueel daarna mee te draaien als algemeen bestuurslid. Als je dat aanspreekt neem dan contact op met Liesbeth Bianchi.

| 05-05-2021 | Posted in |