Herinnering: Landelijk Weekend op 3-5 november 2017

Het is nog maar kort dag, maar je kunt je nog opgeven voor het komende Landelijk Weekend dat plaats vindt van 3 t/m 5 november 2017, te Putten.

Je kunt je inschrijven via het invulformulier op de website van de vereniging,
en dat vind je HIER

Het thema is "Go with the flow". Dit kan betekenen dat je onverwachte wendingen in je leven omarmt en meegaat op de energie die op dat moment aanwezig is. Je kunt soms beter de oorspronkelijk weg die je voor jezelf had uitgestippeld loslaten. In plaats van krampachtig vast te houden aan je oorspronkelijke plan, laat je de controle los en stel je je open voor wat er op je pad komt, je laat je verrassen. Hierdoor wordt je leven een stuk gemakkelijker en bespaar je energie. Je accepteert veranderingen in het leven zonder boos of gefrustreerd te raken. Overigens betekent het niet dat je met alle winden meewaait of klakkeloos de massa volgt. Jij bent nog steeds degene die kan kiezen wat je loslaat en wat niet en ook wat jij wilt bereiken.

Meer over dit weekend kun je lezen in de uitnodigingsbrief die je kunt vinden in het ledengedeelte en als bijlage bij het Ledennieuws in een vorm die gemakkelijk is af te drukken. Hopelijk zien we je op de derde november.

Dori Steeneken, Liesbeth Bianchi, Rob van den Brink en Gertje Segond

cocounselen

omgaan met je emoties

je talenten ontdekken

werken aan jezelf

op je eigen manier

met hulp van elkaar

in gelijkwaardigheid en respect

the benefits

CCIUSAlogo
Hier vind je een
video over wat cocounselen
je kan opleveren

CCI video

CCIUSAlogo
Hier vind je een
video over cocounselen met
een voorbeeldsessie

John Heron's website

jheronklein
De complete John Heron
literatuur vnd je op de
website van het South Pacific
Centre for Human Inquiry