internationale CCI workshops

Als je een basistraining hebt gedaan kan je ook deelnemen aan internationale bijeenkomsten.
Internationale CCI bijeenkomsten vinden plaats in Nederland, Duitsland, Ierland, Engeland, Schotland, Hongarije, de USA en Nieuw Zeeland.
De internationale workshops duren ca een week.

Ook kun je vaak deelnemen aan lokale activiteiten in het buitenland. Voor de volledige informatie over workshops in het buitenland kun je op de desbetreffende websites terecht: zie de links naar CCI websites.

McCoco 2017

mccoco2017Come to McCoCo 2017

Four Days !!! From Thursday 27 April 6 pm to Monday 1 May 3 pm

Meer informatie over de McCoco workshop 2017 vind je hier

pijl

CCI Israël 2016

Come and join us for Dror CCI 2016De CCI in Israel vindt plaats van 2-6 november 2016 in Eden Inn, Zichron Ya'akov. De folder vind je hier

Het aanmeldingsformulier is te vinden bij de agenda.

CCI 2016: nieuwe deadline

De organisatoren van CCI 2016 in Hongarije hebben besloten de deadline voor de vroegboekkorting met 2 weken te verlengen tot 15 mei.

 De invitatie voor de CCI kun je downloaden op deze website in de agenda en vind je als bijlage bij de Nieuwsbrief. Het registratieformulier vind je HIER. Na aanmelding krijg je een automatische bevestiging, de nadere informatoe volgt later. Je boeking is alleen geldig als je ook het voorschot betaald hebt. De laatste informatie vind je op de website van CCI Hungary of op Facebook.

Momenteel zijn er 45 aanmeldingen van buiten Hongarije en nog een groot aantal geinteresserden van binnen en buiten Hongarije de organisatoren zijn Ágota, Csaba, Dónal, Gabi, Hajni, Kami en Saci

uitnodiging weekend Duitsland

27-29 mei 2016 in Münster

haus kloppenburgLeden van CCN zijn uigenodigd voor een weekend met Duitse cocounselers op Haus Kloppenburg in Münster op 27-29 mei. Het is een vervolg op het weekend dat afgelopen jaar in Donkerbroek werd gehouden. Het programma wordt door de deelnemers ingevuld. Het thema is: verleden en toekomst.  Meer infomatie vind je in de uitnodiging.

Teachersworkshop CCI 2016

Voorafgaand aan de CCI is er een teachersworkshop in het Major Hotel, 4 km vanaf de CCI accommodatie. Alle informatie vind je in de agenda.

Europese CCI in Hongarije

INVITATION CCI HungaryVan 24 - 30 juli vindt de Europese CCI plaats in het Nyerges Hotel, Monor, Hongarije. Het thema is

Journey into light - Coming to the heart of Europe - aware living in emergent times.

Voorafgaand aan de CCI is er een teachersworkshop in het Major Hotel, 4 km vanaf de CCI accommodatie.

Alle informatie vind je in de agenda, inclusief de folder met een link naar de registratiemogelijkheid.

CCI USA april 2016

CCI USA 2016 International Workshop

Van 19 - 24 april 2016 vindt de jaarlijkse bijeenkomst van CCI USA plaats in het Incarnation Center, Ivoryton, CT. Het thema is "Celebrating over 40 Years". Ga naar de CCI USA website voor de folder en meer informatie. Het inschrijfformulier vind je ook in de agenda.

CCI Europe 2015 in Ierland

CCIIrelandkleinCCI Europe 2015 zal plaatsvinden van zaterdag 25 juli tot zaterdag 1 augustus in An GriananTermonfeckin, bij Drogheda, Co. Louth.

Het thema voor de  workshop is Togetherness.

Voorafgaan aan de workshop is er een teachersbijeenkomst van 23-25 juli.

 

Alle details vind je in de folder.

40ste CCI in Amerika

 22 t/m 27 april 2014

Belangrijke informatie voor degene die overweegt dit jaar de CCI-USA bij te wonen:
Waar is het: Het Incarnation Center in Ivoryton Connecticut.
Prijs: éénpersoonskamer US$ 555 pp,  twee-persoonskamer US$ 530 pp.
Vroegboekkorting van US$ 50, als je je aanmeldt vóór 16 januari 2014; 
Na 16 januari 2014, maar vóór 22 februari 2014 krijg je US$ 25 korting. Na die datum geen korting meer.
Wanneer je in aanmerking wil komen voor financiële ondersteuning dan moet je verzoek vóór 16 februari 2014 bij het organiserende team zijn gedaan. Na deze datum niet meer mogelijk.
Word je nieuwsgierig naar deze speciale feestelijke viering van de 40ste?? Lees meer op de CCI USA website 

CCI Aotearoa New Zealand 2015

s-L-shanti-yoga
CCI Aotearoa New Zealand is delighted to announce the dates for our international CCI workshop, 2015: 16 - 22 Jan, 2015.  Pencil them in now!
 
We will meet in Auckland at Kawai Purapura

Kawai Purapura is a tranquil sanctuary with excellent shared facilities and plenty of space for camping.There is a spa and sauna, a swimming pool and barbeques.

 

CCI Europe 2014: vroegboekkorting

Haus OhrbeckAls je voor 28 februari boekt voor de CCI 2014 krijg je €40 korting. De data voor CCI Europe 2014 zijn van 27 juli tot 2 augustus 2014. De organisatoren zijn leden van het CIM, Counsel-Initiative Münsterland, Christa Grobel, Günter Grobel, Steffi Schüer, Verena Schütte, Christel Schultheis and Büschl B. Beck. Zij vonden een nieuwe lokatie voor de CCI: Haus Ohrbeck in Georgsmarienhütte bij Osnabrück. Alle gegevens vind je in de folder, die je hier kunt downloaden.

Internationale cocounselworkshop Israel okt. 2013

Beit Oren Hotel IsraelLieve CCI-familie,
Deze brief is een speciale uitnodiging voor jullie allemaal, vanuit een warme en zeer welkome plek in mijn hart.
Sinds Avi en ik jullie schitterende internationale groep cocounselers in 2005 ontdekten, hebben we ons voorgenomen jullie ooit eens allemaal uit te nodigen om naar ons land te komen om onze cocounselers te ontmoeten.

CCI USA 2013

logo incarnation centreDe CCI USA 2013 vindt plaats in Incarnation Center Ivoryton,Connecticut van 23-28 april 2013. De prijs is $545 voor een eenpersoonskamer en $520 als je een tweepersoonskamer wil delen. Voor wie boekt voor 1 februari 2013 geldt de Early Bird Discount van $25. Het is mogelijk een beurs aan te vragen bij de organsiatie. Kinderen zijn welkom tegen gereduceerd tarief.

Alle details vind je op de CCI USA website, waar je het boekingsformulier kunt downloaden.