internationale CCI workshops

Als je een basistraining hebt gedaan kan je ook deelnemen aan internationale bijeenkomsten.
Internationale CCI bijeenkomsten vinden plaats in Nederland, Duitsland, Ierland, Engeland, Schotland, Hongarije, de USA en Nieuw Zeeland.
De internationale workshops duren ca een week.

Ook kun je vaak deelnemen aan lokale activiteiten in het buitenland. Voor de volledige informatie over workshops in het buitenland kun je op de desbetreffende websites terecht: zie de links naar CCI websites.

CCI Aotearoa 2021

CCI 2021 Brochure NZ 1 1Van vrijdag 22 tot donderdag 28 januari 2021 is er een internationale CCI workshop in Nieuw Zeeland. De workshop vindt plaats in Tauhara retreat and conference centre, bij Lake Taupo op het Noordereiland. Prijzen van NZ$675 - NZ$755, early bird korting bij boeking voor 30 september NZ$50.

Uitgebreide informatie vind je in de flyer die je kunt downloaden bij de agenda op deze website.

Teachers’ Learning Gathering, CCI Hungary

Voorafgaand aan de CCI Europe 2020 workshop in Hongarije is er een trainersbijeenkomst, van 24 tot 26 juli, eveneeens in het Chateau Szent András.

Our Calling Question: How can we enrich our teaching in a way that we respond to some of the most challenging needs while we incorporate insights and outcomes of new science?

Internationale CCI workshop 2020 in Connecticut USA

wisdom houseDe jaarlijkse internationale workship in de USA vindt plaats in Wisdom House, Litchfield, Connecticut, van 5 tot 10 mei 2020.

De kosten bedragen $680-$855, afhankelijk van de gekozen accommodatie. Early bird korting is $25, als je voor 5 maart boekt. 

De flyer vind jeop deze website in de agenda en natuurlijk op de website van CCI USA. Daar kun je ook het aanmeldingsformulier en reisinformatie downloaden.

 

CCI Europe 2020 in Hongarije

hungary2020Dit jaar vindt de Europese internationale CCI workshop plaats in Hongarije van 26 juli tot 1 augustus in Chateau Szent András bij Bölcske. Bölcske ligt 110 km  ten zuiden van Budapest.

Bij de registratie vind je de verschillende opties en prijzen voor accommodaties, variërend van kamperen tot gedeelde kamer in het chateau, in het bijbehorend guesthouse of een kamer in een van de guesthouses in het dorp.

Voorafgaand aan de CCI is er een bijeenkomst van trainers.

Uitgebreide informatie vind je in de flyer die je kunt downloaden bij de agenda op deze website.