CCN Nieuwsbrief 2020-10-16 | Landelijk Weekend gaat niet door

 

Beste [user-name]
beste lezer,

In deze nieuwsbrief twee onderwerpen, Het niet-doorgaan van het Landelijk Weekend in november en het opheffen van de betaalrekeningen bij de ING Bank.
Aankondiging van het niet doorgaan van het LW november 2020

Het Landelijk Weekend CCN van 6-8 november a.s. gaat vanwege corona niet door.

Wij voelen ons genoodzaakt het weekend van 6 tot 8 november niet door te laten gaan vanwege de snelle stijging van het aantal besmettingen met corona.
De regering heeft een gedeeltelijke lockdown afgekondigd, ons opgedragen om het aantal bewegingen en het aantal sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dit alles met als doel het virus in te dammen. Onder die omstandigheden beschouwen wij het als onverantwoord om 15 personen, met een relatief hoge leeftijd, en voornamelijk komende uit de Randstad te laten samenkomen op de Peppelhoeve. Wij denken hiermee te handelen in de geest van de maatregelen van de regering.
Wij hadden dit weekend natuurlijk heel graag door laten gaan. De inschrijvingen waren al begonnen en tot op het laatste moment hadden we de hoop dat het aantal besmettingen omgebogen zou kunnen worden. De huidige situatie is echter dermate slecht en mogelijk nog slechter in de komende weken, dat het onverantwoord is om bij elkaar te komen.

Degenen die zich al hebben ingeschreven, krijgen hun inschrijfgeld teruggestort op hun rekening.
Het eerstvolgende landelijke weekend staat al gepland voor 5-7 maart 2021. Wij hopen dat jullie er dan weer bij zijn en dat de COVID19 storm dan is uitgeraasd.

De voorbereidingsgroep Liesbeth Bianchi, Rob van den Brink, Gertje Segond en Henk Madhuizen

 

 

opheffen van de betaalrekeningen bij de ING Bank

Per 15 september is de ING betaalrekening NL08 INGB **** ***8 07 als betaalrekening voor CCN opgeheven. Vanaf nu is de CCN betaalrekening bij de Triodos Bank met rekeningnummer NL89 TRIO 0788 8127 18.

Ook de CCN-CCI rekening bij de ING Bank wordt opgeheven. In plaats daarvan is een CCN-CCI betaalrekening geopend bij de Triodos Bank met rekeningnummer NL47 TRIO 0320 0605 86.

| 17-10-2020 | Posted in |